Over BadkamerID

Elke badkamer heeft een eigen identiteit, afhankelijk van uw gezinssamenstelling, wensen en stijl. Wij brengen dit voor u samen!

Badkamers in Brabant

Bij BadkamerID Sanitair & Tegels in Vught stellen we de perfecte badkamer samen voor onze klanten. Juist omdat we het zo belangrijk vinden dat de badkamer past bij u en uw woning nemen we alle tijd om alle wensen door te nemen. Immers een badkamer is zo persoonlijk. In onze ruime badkamer showroom in Vught kunt u kwalitatief hoogwaardige badkamers bekijken. Wij hebben vele realistische badkamer opstellingen zodat u inspiratie opdoet voor uw thuissituatie.

Wat maakt BadkamerID in Vught nu zo bijzonder?

In de basis is dat de persoonlijke aandacht die we voor al onze klanten hebben. En het bewijs wordt geleverd door het feit dat we klanten in geheel Brabant hebben. Dus niet alleen in Vught maar ook bijvoorbeeld in ‘s-Hertogenbosch, St Michielsgestel, Boxtel en Veghel. Vanaf het moment dat u binnenkomt gaan we samen aan de slag om de optimale badkamer voor u samen te stellen. Qua badkamerontwerp, badkamerproducten en de wijze van installeren. Immers ieder gezin is uniek dus we worden even uw persoonlijke badkamer architect. En wilt u dat we thuis komen kijken, aarzel niet en maak direct een  afspraak.

Een ruime badkamer showroom met de laatste trends

In onze showroom vlakbij het centrum van Vught hebben we voldoende parkeerruimte. We zorgen ervoor dat steeds de laatste trends in onze badkamerwinkel opgenomen zijn. Natuurlijk staan wij graag klaar voor onze klanten in de wijde omgeving. BadkamerID Sanitair & Tegels heeft in de afgelopen jaren badkamers gerealiseerd in o.a. Den Bosch, Rosmalen, Vlijmen en Sint-Michielsgestel.

3D impressie en badkamerinstallatie in eigen beheer

BadkamerID staat voor vakmanschap en kwaliteit. Dat merkt u aan de hoge eisen die we stellen aan ons assortiment, de showroom en het advies. Om u een goed beeld van uw nieuwe badkamer te geven ontwerpen we uw nieuwe badkamer met een 3D impressie. Bij de aankoop van uw badkamer is het belangrijk dat deze voldoet aan al uw verwachtingen. En, omdat we met een vast installatieteam werken en we altijd uw contactpersoon zijn kunnen we u garanderen dat de totale badkamer verbouwing soepel verloopt.

Bent u op zoek naar een badkamer in Vught of Den Bosch en omgeving? Laat u verrassen en bezoek onze showroom.

Graag ontmoeten wij u spoedig!
Jos & Lenny 

SHOWROOM:

Badkamer ID
De Schakel 5
6261 LL Vught

OPENINGSTIJDEN:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur
Zondag: gesloten
’s avonds: op afspraak

CONTACT:

tel: 073-6413914
fax: 073-6568946
email: info@badkamerid.nl